Kursanmälan
Varmt välkommen på kurs hos oss! Läs gärna igenom våra villkor innan du anmäler dig.

Skydda din katt eller hund mot sommarens faror
För att gå kurs hos oss är medlemskap i Svenska Brukshundsklubben och Roslagens BK obligatoriskt. Se mer under fliken Medlem.

Anmälan till kurs
Fyll i formuläret som finns längst ned på denna sida och klicka på skicka-knappen.
Alla rutor med * måste fyllas i fullständigt.
Tex: Personnummer: XX-XX-XX-0000
Bekräftelse inom 48h till angiven mailadress

När du fått din kallelse har du fått en plats på kursen och betalar då in kursens avgift till  BG 247-8154 (Roslagens Brukshundklubb). Märka alltid er inbetalning med namn och vilken kurs inbetalningen avser.
Observera! Anmälan är bindande och gäller samtliga kurser och föreläsningar. Hela summan återbetalas vid uppvisande av sjukintyg eller veterinärintyg. En administrationsavgift tas även ut av dig som inte betalat in kursavgiften. Vi ber dig därför att vara extra noggrann att läsa kursbeskrivning och eventuella krav på dig som deltagare/din hund när du anmäler dig till kurs hos oss. Vid frågor eller funderingar kan du kontakt oss på mailen: kurser@roslagensbk.se

GDPR är en ny EU-förordning som gäller som lag i Sverige och ersätter PUL –personuppgiftslagen.För att administrera kurser måste deltagarlistor upprättas som innehåller personuppgifter.
När du går kurs hos oss måste du därför enligt den nya förordningen lämna ditt samtycke att vi kan använda dina personuppgifter. Kryssa för medgivande i rutan för detta i anmälningsformuläret nedan.

Välj kurs

Fyll i uppgifter nedan