Välkommen på kurs hos oss!

Roslagens  Brukshundklubb samarbetar med Studiefrämjandet, ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar, kulturarrangemang och föreläsningar. Observera att anmälan till respektive kurs sker via länk till Studiefrämjandets hemsida. Bekräftelse av plats på kursen samt avgift kommer sedan på din mail som du uppger.
För att gå kurs hos oss krävs det ett giltigt medlemskap, mer information om hur du blir medlem finner du HÄR

Observera att kursanmälan är bindande och gäller samtliga kurser och föreläsningar. Hela summan återbetalas vid uppvisande av sjuk eller veterinärintyg. Vi ber dig därför att vara extra noggrann att läsa kursbeskrivning och eventuella krav på dig som deltagare/din hund när du anmäler dig till kurs hos oss.
Vid frågor om kursanmälan och/eller betalning kontakta: marika.larsson@studieframjandet.se
Vid frågor om kursen och dess upplägg kontakta: kurser@roslagensbk.se

Våra aktuella kurser

Rallylydnad Nybörjarklass

Välkommen till en nybörjarkurs i den roliga hundsporten Rallylydnad! Vi kommer att börja med att titta på grundmomenten i Rallylydnad för att få en fin start med mycket kontakt och glädje. Vi kommer att gå igenom hur man tränar in nybörjarklassen och även träna på de nya skyltarna. Denna kurs passar även dig som redan tävlat nybörjarklass eller har gått kurs tidigare, eftersom vi under kursen kommer att träna vidare på uthållighet och att kunna utföra skyltar och banor med glädje och snabbhet, trots att vi plockar bort godis/belöning.

Datum: 11/1, 25/1, 1/2, 8/2, 15/2, 22/2 (OBS kursstart år 2023)
Instruktörer: Karin Månsson & Hjälpinstruktör Cecilia Karlsson
Avgift: 2000:- (inkl.hallhyra)
Max antal: 8 deltagare med hund

Rallylydnad Nybörjarklass

Datum: 12/1, 22/1, 26/1, 5/2, 9/2, 19/2 (OBS kursstart år 2023)
Instruktörer: Karin Månsson & Hjälpinstruktör Anna Falk
Max antal: 8 deltagare med hund

Rallylydnad Nybörjarklass

Datum: 27/2, 6/3, 13/3, 20/3, 27/2, 3/4  (OBS kursstart år 2023)
Instruktörer: Karin Månsson & Hjälpinstruktör Maria Wägner
Max antal: 7 deltagare med hund

Valpkurs

Den här kursen riktar sig till hundar upp till sex månader. Vi kommer under kursens gång jobba med er relation genom övningar som vi utför och ni kommer att bygga kunskaper hos varandra med stor glädje. Vi kommer blanda annat att träna på att gå fint i koppel, inkallning, stoppkommando, stadga att sitta och sitta kvar.Vi går även igenom belöningsteknik och hur man leker med sin hund.Ta med gott godis till varje kurstillfälle, flera leksaker, vatten till hunden och en filt att ligga på samt vaccinationsintyg till första tillfället.

Datum: 9/1, 16/1, 23/1, 30/1, 6/2, 13/2  (OBS kursstart år 2023)
Instruktörer: Karin Månsson & Hjälpinstruktör Maria Wägner
Max antal: 7 deltagare med hund

Privatlektion

Vid intresse för privatträning, skicka ett mail till kurser@roslagensbk.se med info om vad ni önskar för typ av träning så parar vi ihop er med rätt instruktör.

400:-/timme

Onlinekurs – träna för tävling

En onlinekurs på 5 lektioner för dig som vill lära hunden att snabbt växla mellan full gas till lugn och fokus. I onlinekursen finner du enkla och roliga övningar att träna på både hemma och på klubben.
Passar alla hundar, både valpar som vuxna.

Foton Bärbar dator Hundar Djur DatorerAvgift: Onlinekurs utan feedback: 350:-
Avgift: Onlinekurs med individuell feedback från instruktör, på filmer som du skickar in (erbjuds endast vid tillräckligt intresse): 600:-
Vid intresse för onlinekurs: maila rbkagility@gmail.com.