Aktuella kurser

Välkommen på kurs hos oss!

Roslagens  Brukshundklubb samarbetar med Studiefrämjandet, ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar, kulturarrangemang och föreläsningar. Observera att anmälan till respektive kurs sker via länk till Studiefrämjandets hemsida. Bekräftelse av plats på kursen samt avgift kommer sedan på din mail som du uppger.
För att gå kurs hos oss krävs det ett giltigt medlemskap, mer information om hur du blir medlem finner du HÄR

Observera att kursanmälan är bindande och gäller samtliga kurser och föreläsningar. Hela summan återbetalas vid uppvisande av sjuk eller veterinärintyg. Vi ber dig därför att vara extra noggrann att läsa kursbeskrivning och eventuella krav på dig som deltagare/din hund när du anmäler dig till kurs hos oss.
Vid frågor om kursanmälan och/eller betalning kontakta: marika.larsson@studieframjandet.se
Vid frågor om kursen och dess upplägg kontakta: kurser@roslagensbk.se

Våra aktuella kurser

Välkommen till Appellkurs på Roslagens Brukshundklubb

Nyfiken på att tävla Bruks? Nu startar vi en kurs för dig som vill börja tävla bruks, vi kommer gå igenom appellens lydnadsmoment och spåret.

Kurstillfällen kl. 10.00 – 14.00
17/6 , 25/6 , 2/7 , 9/7

För mer info och anmälan: Klicka här!

Hej och välkommen till Roslagens Brukshundklubbs Rallylydnadskurs modul 3 – Roslagens Brukshundklubb

Välkomna att anmäla er till Modul 3 Rallylydnadskurs i Nybörjarklass med banträning.

Datum och tid:
16/6 kl: 18.00-20.00
18/6 kl: 18.00-20.00
24/6 kl: 18.00-20.00
29/6 kl: 18.00-20.00

För mer info och anmälan: Klicka här!

Välkommen till en heldag med Fredrika Riström med fokus på Tävlingslydnad på Roslagens BK

7 juni kommer Fredrika Riström, en mycket eftertraktad instruktör till oss & bjuder på en heldag med fokus Tävlingslydnad!

Välkommen till BANTRÄNING med Maria Alexandersson på Roslagens BK

14/6 kommer en av Sveriges bästa Agilityförare till oss och håller i Banträning!

Privatlektion

Vid intresse för privatträning, skicka ett mail till kurser@roslagensbk.se med info om vad ni önskar för typ av träning så parar vi ihop er med rätt instruktör.

500:-/timme

Onlinekurs – träna för tävling

En onlinekurs på 5 lektioner för dig som vill lära hunden att snabbt växla mellan full gas till lugn och fokus. I onlinekursen finner du enkla och roliga övningar att träna på både hemma och på klubben.
Passar alla hundar, både valpar som vuxna.

Foton Bärbar dator Hundar Djur DatorerAvgift: Onlinekurs utan feedback: 350:-
Avgift: Onlinekurs med individuell feedback från instruktör, på filmer som du skickar in (erbjuds endast vid tillräckligt intresse): 600:-
Vid intresse för onlinekurs: maila rbkagility@gmail.com.